Lidmaatschap


Voor het uitoefenen van mijn hobby en in het kader van een permanente bijscholing ben ik lid van verschillende clubs en groeperingen.

Fotoklub Kreatief: Dynamische fotoclub uit Jezus-Eik (Overijse) met een 30-tal leden. Wekelijkse vergadering op dinsdagavond. Beschikt over een eigen fotostudio. Permanente tentoonstelling in het GC De Bosuil (Beurtrol onder de leden). Grote jaarlijkse tentoonstelling. Deelname aan verschillende manifestaties. Lid sinds 2006.

Mailgroep Fotografie Seniorennet: Internetgroep om de beginnende amateurfotograaf te helpen en te begeleiden, om hem ten volle te laten genieten van zijn hobby. Dit gebeurt o.a door een reeks vormingen, verschillende wedstrijden waarvan de winnaars op jaarbasis een trofee, medaille en certificaat ontvangen. Verschillende fotografieuitstappen per jaar. Alles volledig gratis en vrijblijvend. Lid sinds 2014. Administrator in 2016, Mentor(voorzitter) sinds 08/2017.

Photofun: Face Book-groep. Een leuke fotogroep met elke week een ander thema. De onderwerpen vind je in een bestand. Leerzame feedback waar iedereen van kan leren is in deze groep heel belangrijk. Lid sinds 2016.

CVB: Centrum voor beeldexpressie. Overkoepelende organisatie voor fotografie, film of mediakunst. Het is een aanspreekpunt voor advies, informatie en documentatie op maat. Lidmaatschap individueel of via de fotoclubs.